Tragedi

Lama tak update blog. Bukan kerana apa, kerana satu tragedi.

Ya, satu tragedi.

Rumah sewa ku telah dipecah masuk pencuri lalu laptop, kamera instanx, charger, malahan duit syiling simpanan (tak sampai RM10) dikebas beliau. Juga beberapa barang lain yang aku malas nak list on. Bayangkan balik kelas, feeling nak balik tidur sekali balik tengok tingkap rumah pecah. Pastu lari tengok bilik keadaan dia jadi sebegini.

Habis semua kena kebas. Btw, gambar screenshot instagram je. Malas nak transfer dari phone haha.

So ini sebenarnya 2 bulan lalu, sekarang baru dapat laptop baru so baru dapat update blog. Haha. Cuma ini adalah disebalik ke-tidak-update-an blog ini.

Oh, aku baru habis final sebenarnya. Kira tengah cuti sem lah ni.

So hopefully ini adalah come-back-kid aku dalam arena blog ni. Kalau rajin. Hahaha.

Selamat berpuasa!

1 comment:

  1. hoih pencuri memang hampeh. die in hell. tiba2 emo hahaha sebab dulu kat rumah sewa masa study kat segamat pon pernah kene yang sama. cuma tak ada apa yg dia dapat curi sebab masing2 balik kg cuti so apa je la sangat yang ada kat rumah student melainkan kain baju dan buku yang berlambak. tapi bengang la sebab kene kemas2 tu. hampeh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...